onsdag den 15. juni 2011

Helle Thorning Schmidt...

For nylig var Helle Thorning Schmidt i formiddagsavisernes vridemaskine. Hun omgik angiveligt den danske moms ved bevidst at lease en bil i Tyskland (dog via dansk forhandler;o)). Hvad der er op og ned i historien ved jeg ikke, da jeg kun har læst overskrifter;o). Men nu har jeg også lavet en Helle Thorning look-alike. Jeg har nemlig bestilt en masse lækre vare i Holland. Momsen er lavere og dermed er prisen selvfølgelig også billigere. Bare på mit ny tyllesæt har jeg sparet over 200kr. Så skal jeg have dårlig samvittighed over, at jeg bevidst har ledt efter og fundet en vare billig i udlandet!!! Nu er der jo også forskel på Helle Thorning og mig (bare en lille smule, ik') - Jeg har f.eks ikke stemt for en lov som skulle forhindre den tyske leasing-fidus;o). Nå nu skal der ikke gå politik i den - Jeg vil i hvert fald pakke den dårlige samvittighed væk og i stedet se frem til, at GLS tropper op på adressen:).


Ha' en god dag:)

2 kommentarer:

  1. uha kender det godt... dvs jeg har mere dårlig samvittighed over for de danske forhandlere... men min nærrighed vinder vist som oftes i sidste ende... (mads har lige fået geox sandaler fra england) det er gået særligt galt efter post DK priser på pakker steg..
    stof i england er billigere portoen den samme eller mindre.. uha valget er ikk så svært... jeg har så ikke bil i dagtimerne så en indkøbsudflugt til stof og stil er noget der sker 2 gange om året... sååå posten kender mig godt...

    SvarSlet
  2. Uha ja post danmarks prisen gør det bestemt ikke valget sværere - Det er jo skræmmende høje priser de er begyndt at tage. jeg får stort set altid sendt med gls, når det er muligt:)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)