fredag den 8. oktober 2010

Linselusen...

Carl Johan er ved at udvikle sig til en rigtig lille linselus. Han elsker at stå foran kameraet - Ja bagved kan også gøre det. Giv ham et kamera og han vil være beskæftiget i flere timer:o). Han er også en dreng med krudt i en vis legemsdel. Derfor er han, som sine ældre søskende, også begyndt til håndbold. Det er en stor succes! Han elsker at være aktiv og stornyder det sociale samvær med kammeraterne. Ved den seneste træning var avisen forbi for at skrive en artikel om de små poder, som har deres helt eget regelsæt til håndbold - Her er det nemlig tilladt at tage fødderne i brug, hvis det er det der lige pludselig falder en ind.
Nå men i morges, da morgentheen skulle indtages og nyhederne læses, ser jeg at Carl Johan aka Linselus endnu en gang har fundet vej ind foran kameraet:o)

Det kræver stor koncentration at passere balancebommen!
Billedet er lånt fra fyens.dk

5 kommentarer:

 1. Hvor ser Carl Johan sød og koncentreret ud:-) Det er da krævende at balancere der.

  Lille Sigurd er vel nok blevet en stor dreng - jeg bliver altid så blød om hjertet, når jeg ser små drenge i smækbukser.

  Mads' bukser er vældig populære. I denne uge blev de kommenteret i Jens' fritter og hos min fys. Du kan altså godt være stolt af din kunnen med en symaskine:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er han dog sød....og med tungen lige i munden - frisk dreng!
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Tak skal I have<3

  Fru Kahr: Jeg bliver simpelthen så glad og rørt hver gang du roser bukserne. Det er så dejligt at høre, at han er blevet så glad for bukserne.

  Vh. Louise

  SvarSlet
 4. Nå ja måske jeg også skulle tilføje, at jeg også elsker smækbukser. Men hvad man ikke kan se på billedet af Sigurd, er at bukserne nu er ved at være alt små - Der er desværre 4 knapper som ikke længere kan knappes i benene:o)

  SvarSlet
 5. Ååååhr hvor er han sød. Super-godt billede :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)