mandag den 18. oktober 2010

En kold fornøjelse...

Jeg har jo valgt at være hjemmegående i hvert fald så længe, at børnene er små. Når man er hjemmegående, så er der jo nogen som vil mene, at man stort set altid har ferie - Derfor vil jeg nu alligevel nyde ekstra meget, at jeg har efterårsferie. Alle børnene er hjemme (lige på nær Frederikke, som er med en veninde i Sverige og Valdemar som er taget med hr. Nielsen på arbejde). Dagene skal bare nydes uden de store planer. Har vi lyst til at tage en dag foran fjernsynet med nattøjet på, så er det sådan det bliver. Absolut intet hastværk her. I dag har vi dog tilbragt et par timer i zoologisk have. Krudtuglen Carl Johan fes rundt som en skoldet skid, men han nød det - ja det gjorde vi alle sammen på trods af kulden. Nu vil jeg lave mig en kop varm the og få fremstillet lidt flere nisser til årets julemarked.

Næsenisserne, som gerne snart skulle være flere

8 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du nyder din ferie...ingen madpakker, ingen lektier osv - det er super dejligt.
  De nisser er altså noget af det mest charmerende....hvad er hovederne lavet af?

  SvarSlet
 2. ved lige hvad du mener med kulden, vi var på legeplads i 4 stive timer idag..... det var koldt!!
  liam lå i sin klapvogn og puttede og der var tider hvor jeg gerne ville bytte med ham.

  SvarSlet
 3. Karen: Jep ingen forpligtelser (sådan da;o)). Hovederne på nisserne er lavet af silk clay - Dejlig nemt at arbejde med:-)

  Anja: Jeg sendte også nogle misundende tanker til Sigurd, der lå dejlig varm i barnvognen:-)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det bare som en skøn form for ferie...det kunne mange (læs: inkl. mig selv!!) lære noget af:-)

  Jeg har også Oscar hjemme i denne uge, er spændt på om jeg går i fødsel af at rende efter den krudtugle! Men vi har også rigtig hygget i dag, fodret heste, gået tur, bagt pandekager til frokost, bagt småkager til kagedåserne, leget med lego og togbane, hygget på sofaen under tæpperne, besøgt bedstemor og bedstefar...dejlig dag:-)

  Sikke nogle flotte nisser du har lavet...hvor er det julemarked henne??

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej Marlene
  Jeg har lagt et link i indlægget (skjult link der hvor der står julemarked;o)). Men det er i et pakhus på Odense havn, så kig endelig forbi, hvis du er i nærheden:-).
  Det lyder til, at I har haft en rigtig dejlig dag:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Jeg fandt dit link via en italiensk blog.. morsomt ikke .. og det er sjovt du skriver det.. jeg arbejder hjemme, som kunstner.. Og jeg må hører den der mange gange om at jeg går og hygger mig.. :-)

  Jeg er vild med dine næsenisser..
  Kik forbi min blog hvis du får lyst..
  mange hilsner
  Christina

  SvarSlet
 7. jaja vi hjemmegående render jo bare og piller os..... :-D
  skal du selv have en stand på julemarked? for så kommer jeg og hilser på :-)

  SvarSlet
 8. Christina: En italiensk blog - woow - Det er da lidt sjovt, som man kommer rundt i verden via bloggen. Glæder mig til at kigge indfor på din blog (Nu kalder sengen dog, så det bliver først i løbet af weekenden;o))

  Ja Heidi, vi driver den skisme af:o). Jeg har fået mig en lille stand ved julemarkedet, så jeg bliver jo nød til at få produceret lidt. Det har dog stået lidt stille i denne uge, men jeg håber, at jeg kommer stærkt tilbage i næste uge:). Det vil da kun være hyggeligt, hvis du kigger forbi:)

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)