mandag den 2. august 2010

Slut - Prut - Finale

Som skrevet i et tidligere indlæg manglede jeg et par detaljer før jeg kunne sige, at voksiposen var helt færdig. Det kan jeg nu - Den er færdig:-). Hankene er blevet betrukket med den støvet blå babyfløjl, som jo også er selve posens grundfarve. Herudover har jeg udskiftet snorene på selve dynen, så de nu er røde og matcher snorene på betrækket. Jeg er vild med de røde snore som jeg synes giver voksiposen et dejligt frisk pust.

Billedet viser desværre ikke voksiposen med indhold fra sin bedste side, hvilket bestemt må skyldes fotografens evne eller mangel på samme;o). Håber I kan se bort fra billedets kvalitet, da det trods alt er det bedste jeg pt. har liggende på computeren:)

7 kommentarer:

 1. Hvor er den altså bare blevet utrolig flot... Hvem der dog bare kunne sy så fint..

  Jeg er sikker på, at det er den rene drøm at sove i sådan en flot voksi..

  Kh

  Cristina

  SvarSlet
 2. Superflot.
  Jeg har også en voksipose som jeg er færdig med at bruge. Overvejer at ombetrække den inden jeg sætter den til salg. Og hvis den bliver lige så fin som din, kan jeg jo nemmere sælge den :-)

  SvarSlet
 3. Den er bare SÅ fantastisk !! Måske jeg skulle begive mig ud i sådan et projekt hvis jeg er så heldig at få flere børn :-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Kan sagtens se den er lækker, smukke farver og ja det røde bånd er da bare så fint. Sejt du kan sy sådan en - det må da have taget lang tid.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. den er da bare blevet så flot! måske jeg skulle komme igang med vores inden den skal i brug til vinter!
  hvor meget stof går der til??? og hvad har du brugt indvendig??

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot! Sikke et stort arbejde, men hvor er det pænt med applikationerne og røde snore!

  SvarSlet
 7. Cristina: Tak skal du have. Du kan heldigvis lave så mange andre misundelsesværdige ting:)

  Henny: Tak:). Det kan varmt anbefales - Det giver et helt nyt liv til voksien istedet for det gamle betræk som i vores tilfælde var kedeligt og falmet at se på.

  Mia: Mange tak:-)

  Mette: Tusind tak! Det der tog længst tid, var faktisk at sprætte det gamle betræk op:o)

  Anja: Takker:-). Jeg købte 2 meter af både yder- og inderstoffet og har en rest tilbage af begge 2:). Inderstoffet er bare noget alm. bomuldsstof som jeg syntes matchede godt i farverne og stilen:).

  Almas mormor: Tak for de flotte roser:-)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)