fredag den 6. august 2010

Byttehandel og en blandet landhandel

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen; Jeg kan IKKE strikke - Desværre! Men heldigvis er der andre som kan og jeg har derfor indgået en byttehandel med Fru Kahr. For noget tid siden viste hun det skønneste halstørklæde på hendes blog. Så en byttehandel blev indgået og om Post Danmark vil, så er jeg i morgen indehaver af et lækkert tørklæde. I bytte har jeg lavet et par "bløde" bukser til hendes søn. Bukserne blev lavet i mælkedrenge strib med isat tittebånd/pipingbånd. Jeg har aldrig været helt dus med pipingbånd og synes ærlig talt, at mine tidligere forsøg med det har været jammerlige. Men nu har jeg luret fidusen og det er blevet så pænt, giver en rigtig god effekt og sidst men ikke mindst så var det jo smadder nemt:o). Bukserne er i dag nået frem til sin nye ejermand og jeg har hørt en lille fugl synge om, at han er lykkelig og at de passer. Så bliver det jo ikke bedre:-).

Bukserne prøvet på husmodellen!
Klik evt. på billedet for at se detaljerne bedre;o)

Udover bukserne fik jeg også sendt en bestillingsvare af sted i går - Håber den er nået frem i dag! I et tidligere indlæg viste jeg, hvordan jeg havde leget med mit broderiprogram. Kløveren jeg fik fremstillet var tiltænkt en ganske særlig kvinde. Den faldt heldigvis i god jord og det håber jeg da også, at de nye stofbleer med kløver og data på den skønneste lille prinsesse gør. Udover stofbleerne har jeg vedlagt en lille ekstra ting - en vaskklud endnu en gang med kløver og navn broderet på. Desværre var jeg løbet tør for rivevlies, så forsiden blev ikke helt god, men håber den kan bruges alligevel:-).

Ved ikke hvorfor de broderede data (specielt længden) ser skæve ud - Det er det altså ikke;o)
For et par uger siden blev Valdemar inviteret til 18års fødselsdag hos sin fodboldtræner. En fyr, der gør et stort stykke arbejde med holdet. Men hvad giver man sådan en ung mand??? Valget faldt på et håndklæde - så kan han jo bruge det efter træning;o). Jeg ville oprindelig ha' broderet navnet sort, men Valdemar fik trumfet igennem, at det skulle være gult og blåt, da hans træner er Brøndby-fan:o).

Håndklæde med navn i Brøndbyfarver eller ihvertfald i de farver som jeg havde, der kom tættest på Brøndbys;o)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det herligt med blogland at man kan bytte sig til det man ikke selv kan finde ud af eller har tålmodighed til ;0)
  Jeg har for lang tid siden set et par bukser (som jeg så ikke kunne huske hvor jeg så) jeg har ledt og ledt efter et mønster magen til men ikke kunne finde og så dukker der indlæg op hos dig med lige netop de bukser ;0)
  Kan du huske hvor du har fundet det mønster henne?
  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Ja blogland er fantastisk:o)

  Selvfølgelig kan jeg huske, hvor mønstret er fra - for det er mit mest brugte buksemønster og kan varieres i et utal af udgaver:-). Det er Onion 20022.

  Kh. Louise

  SvarSlet
 3. wau Louise, hvor er du sej!
  er helt sikker på baby emily (´s mor) bliver lykkelig for de super flotte stofbleer!

  SvarSlet
 4. 1000 tak ;0)
  Jeg har jo ikke haft kigget på pigetøjs mønstre

  SvarSlet
 5. Anja: Tark:-)

  Julie: Det var så lidt!

  SvarSlet
 6. Mads er SÅ glad for bukserne, men de er også så flotte, så det kan jeg da godt forstå ham:-) Tak Louise.

  Mon ikke baby Emily og mor bliver rigtig glade for de fine stofbleer, som ikke er lyserøde...

  Jeg håber, du har fået tørklædet?

  SvarSlet
 7. Halstørklædet kom i går og det er simpelthen så flot:-). Farven er helt fantastisk! Jeg håber, at jeg kan få taget et billede i løbet af dagen, som gengiver smukke farve:)
  Tusind tak for byttehandlen.
  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)