mandag den 23. august 2010

Fraværende..

Jeg har været lidt fraværende på det seneste og det skyldes, at mine tanker stort set kun kredser om en ting. Nemlig den foreslået lukning af vores gode skole fra politisk side. For at sige det rent ud, så gør det mig s** trist:-(. Alt energi til kreative sysler er pt. væk og i stedet har jeg valgt at ligge mine kræfter i en arbejdsgruppe, som skal prøve at gøre politikerne opmærksomme på, at deres spareforslag ikke er helt gennemtænkt - For det mener vi bestemt ikke det er! Facebookgruppe, online underskriftindsamling og mange andre ting er allerede iværksat. Men om det nytter??? Det virker som Davids kamp mod Goliat. Om intet andet så får vi da givet tilkende, at vi langt fra er enige i deres beslutning.
Så nu ved I, hvorfor jeg er lidt fraværende her på bloggen - Mine tanker er simpelthen et andet sted!

6 kommentarer:

 1. Helt forståeligt og ganske uforståeligt, at en god skole må lukke, gætter på at det er økonomitænkning?

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Øv! Kan godt forstå at du er nødt til at lægge kræfterne andetsteds. Det er simpelthen dødurimeligt når gode skoler, bliver tvunget til at lukke på grund af sparekrav.
  Håber i får noget ud af jeres arbejde for bevaring.

  KH
  Karina

  SvarSlet
 3. Hej Louise ;0)
  Det her er altså langt fra dit indlæg;0)
  Jeg er kommet ind på den her side
  http://10embroidery.tk/
  med gratis downloads af broderifiler.
  Jeg har lige prøvet at installere mit broderiprogram på min lille pc fordi den gamle stod af. Jeg ved ikke om jeg ikke har fået det sat ordentlig ind eller om det er den side der er galt med. Det kan også være jeg bare ikke fatter hvordan man henter de broderier;0)
  Der er ellers mange fine.
  Hmmm giver det mening den smørre jeg lige fik skrevet.
  Julie

  SvarSlet
 4. Julie - Jeg prøver lige at kigge på det:-)

  SvarSlet
 5. Hej Louise
  Kæmp for det! Og overbevis politikerne at det ikke er det rigtige at lukke de små skole.. Jeg sidder i bestyrelsen i min søns børnehave - som netop er blevet privatiseret.. Normalt er jeg ikke fortaler for privatisering, men dette var vores eneste mulighed for at bevare et fantastisk pædagogisk tilbud og ikke bare blive opslugt og sammenlagt til kæmpe institution..
  Jeg tror mange forældre i øjeblikket spekulerer på hvordan det skal gå med deres børns instituioner og skoler og jeg håber at mange - som du vil være ved til at vise at det bestemt ikke er vejen at lukke og sammenlægge skoler og institutioner..
  Jeg ønsker jer held og lykke og krydser fingre for jer..
  Kh. Karina ( marka@city.dk )

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)