tirsdag den 23. juni 2009

Sankt hans

En dejlig børnevenlig Sankt hans aften er i dag/aften blevet fejret i den lokale børnehave. Festlighederne startede kl. 17, hvor en vaskeægte heks med navnet "Fuld af trix" kom på besøg.
Børnene var meget begejstret og var med det samme klar til at futte hende af på bålet. "Fuld af trix" var dog en meget modig heks og indvilligt i at komme med ned til bålet for at se en af hendes medsøstre tage turen til Bloksbjerg.
Efter hekseafbrændingen fik bålet lov til at passe sig selv mere eller mindre imedens den medbragte mad til fællesbuffet blev nydt af små og store - eller måske skulle jeg bare sige store, for alle børnene forlod nu hurtig bordene for at lege på kryds og tværs med hinanden.
Da vi voksne endelig var færdige med maden, var bålet perfekt til en omgang snobrødsbagning. Jeg ved ikke, om mødre er gjort af noget særlig stof, for mit børnehavebarn kunne absolut ikke selv bage sit snobrød pga. varmen. Så "super-mom" bed tænderne sammen og ignorerede den intense smerte fra hendes cowboy-bukser der nærmest smeltede sammen med huden på hendes knæ - AV! Takken for den grandiose indsats var en mikroskopisk bid af det forkullede snobrød. Hvad gør man dog ikke for de børn???

Allerede kl.19.30 kunne vi forlade arrangementet for at vende næserne hjem af, så børnene kunne blive puttet. At mindstemanden så valgte at holde fest inde i sengen til omkring kl.23 er en helt anden historie.

Til slut et billede af mindstemanden, hvor man kan fornemme det pragtfulde vejr, som vores Sankt hans aften blev afholdt i.
En stor tak til børnehavens bestyrelse som var initiativtager til det dejlige arrangement!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)