onsdag den 28. september 2011

Søskendekærlighed...

Den anden morgen vågnede vi op til et sært syn. Fra vores terrasse kunne vi nemlig se en lille happening, som havde ramt en i nabolaget i forbindelse med en fødselsdag. Da deres flagstang står lidt i ly af vores nabos hus. så det ved første øjekast bare ud som om at det var en mand der gik på taget, hvilket William også tørt konstaterede. Lige pludselig stopper han dog op, ser helt forskrækket og råber; "Nej han hænger s** i flagstangen". Lillebror kigger op på William og lægger en beroligende hånd på hans skulder imedens han siger; "Bare rolig William, han er død". Det er da søskendekærlighed;o).
Lidt senere på dagen gik turen hen forbi den omtalte flagstang, så børnene ved selvsyn kunne se, at det bare drejede sig om en dukke:-).

5 kommentarer:

 1. He he.. Man kan jo ikke lade være med at tænke på Emil fra Lønneberg :o)

  SvarSlet
 2. Husk endelig sådan en kommentar, den kan bruges i en konfirmationssang eller lign.

  SvarSlet
 3. Emil fra Lønneberg var også den første tanke der slog mig:-)...
  Tak for påmindelsen Pia - Jeg er normalt så dårlig til at få skrevet disse ting ned senere til senere brug, men nu er det gjort:-)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Nej hvor sjovt! Det er da ikke lige frem beroligende at der hænger en død mand i flagstangen haha

  SvarSlet
 5. Nej det er overhovedet ikke beroligende at få at vide, at han sikkert bare er død - I hvert ikke for en 6-årig;-D. Det sætter straks en masser tanker i gang.
  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)