onsdag den 14. september 2011

Minder..

På sådan en kold, våd og blæsende dag kan jeg ikke lade være med at lade tankerne flyve tilbage til en dejlig dag i Nyhavn. Lige nu synes sommeren så langt væk, men så er det jo godt, at man stadigvæk har minderne:-).
Ha' en god dag!

3 kommentarer:

 1. Jens og jeg skal til København i oktober. Jeg håber, vi får ligeså god en tur som jer. Lige nu har jeg dog mildt sagt fået lidt kolde fødder, for "skroget" arter sig bare overhovedet ikke, men det må vi jo så forsøge at indrette os efter.

  Mads har lige forsøgt at tage de bukser på, som du syede sidste år. Han var noget nedslået bagefter, for det var ikke just en succes. Han kan ikke passe bukserne mere, så nu vil jeg prøve at finde en ny ejer til bukserne, for de er så fine:-)

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Jeg er lidt nysgerrig efter at høre, om du har fået brugt din coverlocker? Jeg har selv lige købt en og søger nogen, der er lidt mere erfarne udi kunsten at bruge sådan en ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Dorthe: Jeg håber, du og Jens får en rigtig god tur til København og ikke mindst, at du får det bedre. Jeg nød virkelig, at det kun var de to store der var med... Og jeg er også sikker på, at de nød det i fulde drag:-)

  Åh Line, der ramte du et ømt punkt;o). Coverlocken er kommet i skammekrogen, men jeg håber at jeg snart finder modet til at udfordre den igen:-)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)