tirsdag den 27. september 2011

Klæder skaber folk...

Sjovt som tøj kan forvandle folk. Carl Johan havde knap fået sine nye Lynet McQueen bukser på inden han smed om sig med håndtegn og benene skulle vinkles i den helt rigtige position - Hvad det så end er;o). Bukser er absolut et hit og jeg må indrømme, at de faktisk klæder ham - også selv om stoffet måske ikke lige var mit første valg;o). Bukserne falder rigtig flot (ikke at man kan se det så godt på billedet pga. førnævnte håndtegn og fodstillinger;o)). For at kompensere for stofvalget har jeg gjort lidt ekstra ud af det sytekniske, så alle sømmene er blevet lagt ned med en rød stikning.

 En sej gut med fart over feltet;-)

"Medaljens" bagside som jeg bedst kan lide;o)

5 kommentarer:

 1. De er blevet rigtig flotte, og jeg kan da godt forstå at knægten er glad for dem, de er seje til sådan en gut :D

  SvarSlet
 2. hvor er de bare fede... har også købt det stof :) havde ikke lige overvejet at lave stofstykkerne omvendt, det ser godt ud :)
  Kh Micha

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor han ser sej ud - han er da en rigtig lille ganster (eller hva' det nu hedder) med de håndtegn....han ser bare så nuser ud, at jeg i første omgang helt glemte at kigge på bukserne ;o) Men de er totalt smarte til sådan en sej lille fyr :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Tak skal I have...

  Karen: Ganster tror jeg bestemt ikke, at han har noget i mod at blive kaldt:o)

  Mischa: Jamen altså 5meter for 150kr, det er da så billigt at jeg ikke kunne gå forbi selvom jeg synes det er grimt;-), men heldigvis har mine drenge en helt anden mening - Det er bestemt hverken grimt eller flot, men SEJT:o). Jeg har tidligere syet det buksemønster med stofstykkerne omvendt, men så begyndte børnene at vende dem forkert for at få det mønstre stof til at vende fremad, så de kunne se det - Så man kan vel sige, at jeg har lært af erfaring på den hårde måde;o)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. - de er så fine og han ser så stolt ud.
  Godt du lod den lille fyr bestemme :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)