søndag den 23. januar 2011

Nyt behov???

De sidste par dage har jeg gået og tumlet med nogle store tanker!!! Skal maskinparken udvides eller er jeg egentlig ikke meget godt tilfreds med alle de maskiner jeg allerede har? Jo selvfølgelig er jeg glad og tilfreds med mine maskiner - endda meget glad og tilfreds. Men derfor kan nye behov jo godt opstå;o). Jeg har i et skjulte kastet min kærlighed på nedenstående maskine, men ved skisme ikke om jeg retfærdiggøre købet af en sådan. Hmm det er s** svære problemstillinger livet til tider byder mig;o) (sidste sætning skal selvfølgelig læses med det glimt i øjet som den er skrevet med:)).

11 kommentarer:

 1. Jeg fik mig en overlocker sidste år - og jeg har ikke en dag fortrudt det!! Det er dog det mest fantastiske - ja jeg bruger ikke min anden symaskine meget mere ;-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Den ser godt nok også lækker ud! Kan godt forstå du er faldet for den :-D

  SvarSlet
 3. Mia: Overlockeren har jeg allerede og den er helt uundværlig:). Dette er en coverlock/coverstitch og kan (vist nok;o)) lave den sidste afslutning, så det syede får et helt igennem professionelt look:).

  Lis: Uha ja jeg har her til aften kastet lange kærlige blikke efter den:)

  SvarSlet
 4. Tror der gik en måned efter jeg købte min overlocker kom husqvarna frem med en ny hvor der er overlock og coverlock i samme maskine.
  Jeg kan ikke lige huske hvad den hedder men det er da lidt plads besparende;0)

  SvarSlet
 5. Ja, der hersker vist en "coverlovk-epidimi" som jeg ihærdigt forsøger at undgå, at bliver smittet med ... Men jeg har lidt kig på Pfaffs coverlock 4.0, der ligsom min symaskine er en sycomputer og derfor så let som sømskift kan veksle mellem overlock og coverlock - for jeg synes, at det er i overkanten at skulle skifte mellem tre maskiner!

  SvarSlet
 6. Julie: Den kiggede jeg faktisk også lidt på, men er lidt i tvivl om jeg vil få den brugt optimalt, når der skal skiftes mellem over- og coverlock?

  Frk. Turkis: Ja det er sørme svært at undgå at blive ramt af epidimien;o). Tror lige jeg vil prøve at kigge lidt på pfaffen:)

  SvarSlet
 7. Jeg fik i julegave en Huskylock S25 - det er simpelthen en fantastisk maskine og jeg kan sagtens undvære min overlock (har dog en almindelig maskine også for nemhedens skyld)

  SvarSlet
 8. Lise: Er den nem at lære at kende og bruge?

  SvarSlet
 9. hæ, hæ.... men du endte med en Bernina :oD Er I blevet bedre venner ??

  SvarSlet
 10. hæ hæ, Er I blevet bedre venner ?? :oD

  SvarSlet
 11. Det begynder at hjælpe på det:o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)