lørdag den 1. januar 2011

En god begyndelse trods sygdom...

Vi er kommet godt ind i det nye år og overgangen blev festligt fejret hos et hold venner og deres børn. Aftenen forløb stille og roligt eller i hvert fald så stille og rolig som man kan forvente, når der er 8 børn i alderen 9 måneder til 12år og 4 voksne samlet. Aftenen blev bestemt ikke dårligere af, at vores venner havde kræset om maden, pynten og den hyggelige stemning. Det eneste vi skulle medbringe var champagnen, kransekagen og vores gode humør. Det var da lige til at overkomme.... Især når man tager i betragtning, at det var min mor som havde bagt kransekagen for mig;o). Tak for det, mor!

Forretten - Mums hvor den smagte godt!

Hovedretten og desserten fik jeg desværre ikke taget nogle billeder af - Jeg havde alt for travlt med at nyde maden, da jeg først havde sat mig til bords;). Da klokken nærmede sig 24 og dermed tid til til kransekage, var jeg på banen igen bevæbnet med mit kamera. Kransekagen fik masser af ros, som jeg vil lade gå videre til min mor. Figuren til kransekagen er hjemmegjort og lavet den 31. lidt i panik.... For hvor hulen køber man sådan en sag, når man nu ikke skal købe kransekagen med? Men endnu en gang er jeg taknemlig for mængden af tingeltangel i mit krea-lager:o).

Lidt godt til ganen!

Så alt i alt havde vi rigtig god aften. Dog kunne vi ikke se os fri for sygdom. Allerede inden vi kørte hjemfra i går, var Sigurd begyndt at hoste og det blev bestemt ikke bedre i løbet af aftenen, da der også kom feber til. Storebror Carl Johan måtte efter forretten og lægge sig med selvsamme symptomer og tilbragte derfor det meste af nytårsaften sovende på sofaen.

Carl Johan og Sigurd festede igennem og fortsætter så sandelig festen her d.1/1;o)

Håber I alle har haft en god og sikker nytårsaften!

Nu vil jeg slænge mig i sofaen.... Man er jo ikke 20år længere;o)

1 kommentar:

  1. Det er altid rart at være sammen med gode venner :0) Godt i hyggede jer på trods af syge børn.. Fin kransekage figur ;0)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)