tirsdag den 4. januar 2011

Egotrip...

Som tidligere nævn er Carl Johan og Sigurd syge og det er de stadigvæk. Høj feber, hoste og sløvhed. Selvfølgelig bekymre jeg mig om dem, men når jeg sidder der i sofaen lige midt i mellem dem, fanget i krydsilden, så kan jeg s** ikke lade være med at bekymre mig om mig selv.... Visuelt kan jeg nærmest forestille mig en hær af bakterier, der bare venter på det øjeblik, hvor jeg vender ryggen til og er uopmærksom et split sekund - En hel hær klar til kamp, klar til at lægge mig ned! Så måske er jeg egoistisk for syge børn kan jeg klare, men bare tanken om, at jeg selv skal blive syg kan slå mig helt ud.

4 kommentarer:

 1. kender det så godt!
  kan næsten se alle de der baktusser som kommer ud af mine unger sammen med snot og hoste ;o)
  men jeg er jo også den der ligger med dem i armene hele natten syg af bekymring for om de mon nogensinde bliver raske igen (ak ja det er ikke nemt at være moar)

  SvarSlet
 2. Kender så glimrende følelsen - jeg tror altså også, at de tanker kan hænge sammen med et spørgsmål som tit dukker op hos mig, når jeg en sjælden gang lægger mig med forkølelse og influenza "hvem er det lige, der skal klare hele menageriet, mens jeg ligger her og snotter"?
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Åh ja baktusse angreb NEJ TAK..men er lidt svært at gå ram forbi når der hostes og hakkes i alle kroge.. Rigtig god bedring! Håber de der baktusser holder sig fra dig.

  SvarSlet
 4. Ej ja, det er bare så træls. Begge mine de små er også syge i de her dage. Men det er jo også fordi hvis man selv bliver syg, så er det super hårdt at passe dem. God bedring:-) KH Christina.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)