onsdag den 7. juli 2010

Trafikuheld...

For snart længe siden så jeg en rigtig sød stofbil i en butik. Sådan en skulle mine drenge da også have og jeg laver den da bare selv. Men sidenhen er tiden ligesom bare fløjet af sted og jeg er ikke kommet videre med projektet - Nogle gange er der altså langt fra tanke til handling. Men i anledning af, at Frk. TURKIS har skudt Boys Month i gang, så syntes jeg, det var passende at gå i gang med bilen - For der findes vel næsten ikke noget mere drenget end en bil???
Desværre blev min bil ikke helt som den jeg havde i tankerne. Faktisk langt fra! Den ligner mere noget, der har været involveret i et voldsomt trafikuheld, hvor den er blevet slået vind og skæv:o). Heldigvis var der ingen mennesker indblandet i ulykken - Ja altså ud over mig selvfølgelig, men jeg fik da heldigvis ingen personskader... Udover måske et lille knæk i selvtilliden;o). Nu får drengene lov til at lege med den lidt (om intet andet så kan de da bruge den som kasteskyts;o)), inden den ender sine dage hos den lokale skrotforhandler:-).

Den trafikuheldsramte bil!

6 kommentarer:

 1. Ej jeg synes da den er blevet vældig god ;0)
  nu har jeg jo heller ikke set modellen den er lavet efter.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at den er intet mindre end fantastisk! Skøn bil - og jeg vil gerne linke dit indlæg til BM, hvis det er ok :-)

  Bedste tanker fra Christine*

  SvarSlet
 3. Hej Julie og Christine
  Jeg tror desværre, at billedet er ret taknemmelig og yder bilen mere retfærdighed end den fortjener:o).

  Christine - Du linker bare. Jeg synes det er et super godt initiativ du har taget med den Boys Month:)

  SvarSlet
 4. Ej syns altså også den er super fin!

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu, at den uheldsramte bil er ganske sød, og mon ikke Sigurd er ligeglad med at den måske er lidt "fejlbehæftet"?

  SvarSlet
 6. Tak skal I have:)
  Fru Kahr - Jeg tror du har helt ret; Sigurd er helt sikkert ligeglad, så længe han bare må sutte på den:o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)