torsdag den 15. juli 2010

Den seneste uge har der ikke været den store tid til at opdaterer bloggen, for vi holder ferie. Ferie skulle vel endeligt give lidt ekstra tid, men med alle børnene hjemme hele dagen - ja så går tiden altså bare med hygge, leg og damage control;o).
Lidt tid ved symaskinen har jeg dog fået tilsnusket mig. Det er blandt andet blevet til en ammetop med smock-syning hen over brystet. Glæder mig til, at jeg skal have den på på søndag, hvor Sigurd skal døbes.

Ammebluse

10 kommentarer:

 1. Sikke fint du vokser altså:)

  Jeg håber du ikke smelter helt i sommervarmen.

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 2. Den er fin - du bliver da så smuk til dåben. Tillykke med ham på forhånd ;)

  SvarSlet
 3. Bianca: Mange tak:)

  Lis: Jeg skulle helst ikke vokse længere, da han er ekstern;o). Ville ønske, at jeg kunne give fotografen og modellen på toppen skylden for graviditetslooket:o).

  Therese: Tusind tak skal du have:)

  Sommerhilsner Louise

  SvarSlet
 4. Hold fast hvor smart! God dåb:-)

  SvarSlet
 5. Fikst, desværre skal jeg jo ikke lige bruge sådan en - men det ser ud som lige så mange timers smock som i min Marimekko kjole :)

  SvarSlet
 6. Julie: Tak:)

  Kristina: Jeg var lige et smut inde og se din Marimekko kjole og WAUW siger jeg bare - Hold da op hvor er den flot:).
  Jeg synes dog ikke, at smocken tager så lang tid igen. Hvordan syr du din? Jeg syr "bare" rundt i en spiral, når jeg smocker og bruger ca. 1½ undertrådsspoler med elastik, når jeg laver noget med smock til mig selv:).
  Håber I havde en god ferie;o).

  Vh. Louise

  SvarSlet
 7. syr næsten spiral - syr en runde, og så 3-4 sting ned og en ny runde. passer nok meget godt med undertrådsspolen - synes ikke jeg spoler så meget op så det må være det. Måske er jeg bare langsom, men marimekko tog altså 4 timer - bare i smock tid - men den går også helt ned til tajlen. Det er så fedt at ha på - det der smock, elsker det bare - tror jeg får problem med at lave kant på mine nederdele af andet i fremtiden - og tid eller ej så er det jo nemt. Elsker den der faste uden at stramme fornemmelse. Og ja, vi havde en rigtig dejlig ferie - SKØNT - er på sidste uge nu for mit vedkommende, M har lige en uges spejderlejer også - men så er det også tilbage til trædemøllen for ham - og en evighed til næste ferie....

  SvarSlet
 8. Nææ tror nu ikke, at det er dig der er langsom, for jeg har også prøvet at lave smock, hvor jeg syr rundt og hæfter for hver runde og det tager bare længere tid:). Men som sagt så er jeg helt vild med din Marimekko kjole og den er da bestemt al arbejdstiden værd:).
  Lige som dig elsker jeg også smock - synes det er så behageligt. Ingen steder der strammer, så selv alle mine bukser får lige en omgang smock i taljen:o)

  SvarSlet
 9. Ok, så prøver jeg spiral næste gang - har nu ikke hæftet men syet hen til der hvor jeg begyndte og så bare syet et par sting ned til næste runde - men det gør selvfølgelig at jeg stopper op vender syr og vender igen ved hver runde, må være et forsinkende led - kunne godt tænke mig et par bukser i liberty med smock både oppe og nede, har bare ikke noget ordentligt mønster og mine kolleger vil sikkert falde døde om hvis jeg kommer marcherende i sådan nogen - bank er kedeligt

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)