torsdag den 8. april 2010

En dejlig overraskelse...

I dag har været en skøn dag. Det er første dag siden fødslen, at jeg oplever, at jeg har overskud. Overskud til at lave andet end at sove i tid og i utide;o). Overskuddet er dog ikke blevet brugt på de store udførelser - i stedet har jeg været lidt god ved mig selv. Jeg har brugt tiden ved den bærbare og blevet opdateret på en masser af de skønne blogs jeg ynder at følge med i og jeg er også kommet videre med den super spændende krimi "Svinehunde".
Dagen blev absolut ikke dårligere, da jeg åbnede postkassen og så at der lå en pakke fra Fru Kahr. Inde i pakken lå den fineste bluse jeg længe har set. Farven, garnvalget og faconen er lige i min smag. Jeg blev simpelthen så rørt, da jeg åbnede pakken og så hvem det var fra - Tænkt at en kvinde som jeg "kun" kender fra et internetforum og her fra blogland har tænkt på mig og min familie - har gidet at stikke sådan en lækker sag til min lille basse. Det bliver jeg rørt over!
Dorthe: Tusind tak for blusen - Ved slet ikke hvordan jeg skal takke dig.

Lillemanden med blusen som passer perfekt!

4 kommentarer:

 1. Hvor er han kær ;o)
  Stort tillykke med ham.
  Julie

  SvarSlet
 2. TILLYKKE med den "lille" guldklump. Det er da gået min næse forbi, at han var kommet til verden. Hvor er han bare lækker, og hvor er din fødselsberetning dejlig, det lyder så afslappende og skønt -
  selvom jeg godt ved at det er det ikke ;o))) Dejligt med sådan et "påskeæg" ;o)

  SvarSlet
 3. Åååh, hvor er han kær! Og blusen er så fin til ham :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)