torsdag den 15. april 2010

Aftryk

Vores børn efterlader store og små aftryk hos os forældre gennem hele livet. Nogle aftryk bliver lagret og gemt - Andre går desværre lige så stille i glemmebogen.
I dag har jeg leget lidt med alginat og gips. Det foreløbige resultat er disse aftryk af Sigurds hænder og fødder. Et aftryk så jeg altid vil kunne mindes, hvor lille han en gang har været.
Nu venter der bare det kedelige arbejde med at finpudse aftrykkene, så urenheder fra støbemassen og selve gipsen fjernes. Noget af et nussearbejde for alle de små fine linier og detaljer i aftrykkene skulle jo gerne bevares.

2 hænder!

2 fødder!

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Der er ikke noget sødere end babyfødder.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fantastisk ud:o) Er sikker på at det visuelle nu vil hjælpe jer til aldrig at glemme hvor små Sigurds hænder og fødder har været.
  Håber Sigurd er en nem lille baby - det er han sikkert, og I er jo erfarne forældre.. Det bliver trods alt nemmere gang for gang:o) Men husk at slappe af alligevel - sov godt, Betina.

  SvarSlet
 3. Superflot stykke arbejde. Bare jeg havde sådan nogle fra mine børn.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er de flotte. Det lykkedes aldrig mig at få så meget som et fodaftryk uden at han bevægede foden. Hvordan har du dog fået dem så smukke og præcise?

  SvarSlet
 5. Sikke skønne aftryk....
  En rigtig dejlig ting at have.
  God weekend

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 6. Wauww, hvordan har du lavet dem ??

  SvarSlet
 7. Tak skal I have:).

  Betina: Han er dejlig nem, så længe han bare får mad til tiden:).

  Nina: Sigurd bevægede skam også foden op og ned:o). Men støbematerialet stivner lige så stille og lukker sig tæt om foden/hånden, så det gør ikke noget at de bevæger sig.

  Fruens univers: Jeg har købt noget alginat som er det tandlægerne bruger til afstøbninger. Det blander man op med vand - så i med foden eller hånden og 1 min efter kan foden/hånden lirkes fri fra den nu færdige støbeform. Så skal der bare hældes gips i.
  Dejligt nemt:o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)