lørdag den 22. december 2012

Spam

Jeg bliver bombarderet med spam-kommentar:-(. Dagligt må jeg ind og slette diverse spam-kommentarer og det synes jeg er mere end træls. Mange ender i spamboksen, men langt fra alle, derfor har jeg valgt, at folk med anonyme profiler ikke længere kan kommentere på min blog - Desværre, men alle disse irriterende spam-kommentar kommer fra anonyme profiler. Håber det er nok til at klare problemet, da jeg helst vil undgå at have den der dims på, hvor man skal bekræfte, at man ikke er en computer:-).

3 kommentarer:

 1. Det er død irriternde. Jeg er endnu ikke ramt, men ved at der er mange andre bloggere der er.
  Belladotte har skrevet lidt om det. Måske kan det hun skriver bruges
  http://belladotte.blogspot.dk/2012/10/hjlp-ang-spam-mail-pa-din-blog.html

  Glædelig jul Louise :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kari
   Tak for linket. Jeg kan læse mig frem til, at det hun anbefaler, er faktisk det jeg hidtil har gjort - med at slette spammen manuelt (den spam den ikke automatisk bliver fanget). Men jeg er/var bare blevet så irriteret, da der stort set dagligt var en håndfuld eller flere kommentar, der skulle findes og slettes. Og disse kommentar var gerne spam for diverse pornosites - ikke lige noget jeg og min blog vil identificeres med;o).
   Siden jeg har ændret indstillingerne, så det kun er registreret bruger, der kan kommentere, har jeg ikke fået en eneste spamkommentar - hverken i spamboksen eller direkte på bloggen. Så det har hjulpet:-). Dog er jeg da ked af, at anonyme læsere ikke længere kan kommentere, men jeg vil da på det kraftigste opfordre dem til at få sig en profil;-).

   Glædelig jul til dig og dine.

   Knus Louise

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)