torsdag den 13. december 2012

Hemmeligheder:-)

Det er hvad vi laver, for årets julegave-produktion er gået i gang. Denne jul går vi all in og laver en masse hjemmelavet gaver. Håber modtagerne bliver lige så glade for gaverne, som vi har været ved at lave dem. Giver I også hjemmelavet gaver? Og hvad laver I så (inspirationen kan jo altid bruges til næste år;-))? Hvordan har I det selv med at modtage hjemmelavet gaver?


4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud, hvad søren mon det bliver til? :-)

  Jeg har faktisk lavet hjemmelavet gaver til alle i familien. Det er alt fra tæpper, til halsrør til lysestager, nogle af tingene på allerede kommet på min blog, resten kommer i løbet af de næste dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sløret kan jeg desværre ikke løfte endnu;-). Jeg må da bestemt ind fordi din blog og kigge på dine sager:-)

   Slet
 2. Jeg har det lidt blandet med hjemmelavede gaver... Elsker det som jeg kan fornemme er lavet TIL mig, men lidt ligeglad med dem hvor alle får ens gaver :o) F.eks det år (først i 90'erne) hvor min morfar drejede raflebægre til os alle.... formet som et bryst. Det var lidt svært at finde en god grimasse!
  Til gengæld har jeg en julekugle som en af mine niecer har malet og "glimret" til mig og den stornyder jeg hvert år ! For hun har tænkt over fasterens julefarver og pynt og så gået i gang !
  Mvh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan altså ikke lade være med at smile over det raflebæger:-), men jeg må også give dig helt ret; Gaver skal laves med kærlighed og med modtageren i tankerne:-)
   Kh. Louise

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)