onsdag den 22. februar 2012

Indbydelser...

Da jeg så Lenes fine DIY på indbydelser med hæklet kant faldt jeg straks for dem. Frederikke var også ret vild med dem, så derfor blev det også hurtig besluttet, at konfirmationsindbydelser skulle laves i  nogenlunde samme stil. Efter at have kigget lagerbeholdningen af papir og garn i gennem, bestemte vi os for, at farvetemaet skulle være hvid, lyserød og grøn - Farver som også vil gå igen, når vi skal pynte op til selve konfirmationen. Nå men mere om det senere, når vi kommer lidt tættere på dagen;-).
Efter at have knækket hæklekoden var det faktisk en helt fornøjelse at lave kortene og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg giver mig i kast med lignende projekter.
På den foldede butterfly står der lidt praktisk indformation - Ikke need to know viden, men måske nice to know??? Så hvis de indbudte ikke opdager skriften, så er der heldigvis ingen skade sket:-).

Indbydelserne!

Den foldede butterfly - om butterflyen er bundet et stykke tyl fra samme stofstykke som også skal bruges til Frederikkes kjole:-).

7 kommentarer:

 1. Hvor er de fine ;)
  Super ide.

  Yt

  SvarSlet
 2. Rigtig god ide, de er bare rigtig søde.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. nøj hvor er de fine og en rigtig god idé med sløjfen

  SvarSlet
 4. Det er da, en super sød og anderledes god ide, og så fine "bløde" farver. Det bliver helt sikkert flot på selve dagen også.

  SvarSlet
 5. Ihh hvor bliver jeg glad for jeres søde kommenter:-)

  SvarSlet
 6. De er virkelig blevet flotte! Det er smart fundet på med den lille butterfly.

  SvarSlet
 7. Tak Sine og dejligt at du kan komme:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)