mandag den 12. marts 2012

Julen varer lige til påske...

Er det ikke det man siger;o). Jeg har i hvert fald lige fået tømt kameraet for billeder af julen 2011. Bedre sent end aldrig ik';o). Jeg bliver glad helt ned i maven af at gennemse billederne. Især dem af juletræs pyntningen bringer et smil frem på mine læber - måske fordi det er noget som børnene virkelig går op i med liv og sjæl? Jeg håber, at en eventuel julemæthed har fortaget sig (mon ikke vi er jo trods alt officielt trådt ind forårsmånederne:-)) og at I kan kapere et par billeder indeholdende lidt gran;-).

Først skal træet vises, siden skal det spises.
Sigurd springer let og elegant hen over det først og går direkte til anden del - måske også svært andet, når kræmmerhusene indeholder popcorn;-).
Gavtyv tager på fersk gerning...

Her i huset er det altid et stort hit som det sidste (lige før stjernen sættes på) at få lov til at hænge sin egen personlige julekugle op.

Frederikke fik en ny kugle, da den gamle desværre gik i stykker uden sidste juls jule-pynts-nedpakning:-(.... Men skidt pyt - det er jo en fornøjelse at lave dem;-).

Julen 2011 blev også julen, hvor Sigurd endelig fik sin egen julekugle - Igen kan jeg bare sige; "bedre sent end aldrig";o)2 kommentarer:

  1. Det er en virkelig god idé at man har hver sin julekugle man sætter på træet. Flotte er de i hvertfald.

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)