torsdag den 8. december 2011

1-2-3-4 Brandbomber

For nylig var vi til årets obligatoriske juletamtam i børnehaven. Carl Johan havde glædet sig rigtig meget og det blev da også en ret hyggelig dag for os alle. Vi fik lavet juledekorationer, klippet og klistret, spist masser af æbleskiver og sidst men ikke mindst fik vi set julemanden og som om det ikke var stort nok så havde han også en lille gave med til hver af børnene - Større bliver det altså ikke;o). Nogle år har jeg haft et lidt anstrengt forhold til alle de julearrangementer, vi har stresset rundt til. Men ikke i år, for arrangementerne har vi skåret ned til to styks - et i børnehaven og et i skolen. Jeg kan mærke, at det er det, som fungerer hos os - Det er med til at give os plads og overskud til alt den julehygge, vi så gerne vil proppe ind i hverdagen her hjemme. Nå men for at vende tilbage til årets julefest i børnehaven vil jeg afslutningsvis vise de 4 juledekoration vi fik lavet og som nu står og pynter i stue og køkken.

Lavet af Carl Johan 4år.
På trods af Carl Johans åbenlyse stolthed over hans dekoration, kunne bedstemoren overfor ham ikke dy sig for, at påpege, at han havde vendt koglen forkert - For s**** da osse, hvor er den kunstneriske frihed lige blevet af?

Lavet af William 7år
Han har meget imponeret over alt den natur han fik sat på hans dekoration - Jeg synes også det var flot, at han kunne finde plads til en kogle, et stykke gran og lidt mos imellem alle de kugler, glimmer og glitter;o)

Lavet af Valdemar 10år
Valdemar var hurtig (det er han nu altid;o)) - Faktisk så hurtig, at han ikke lige fik kamoufleret staniolen i bunden af skålen... Men hvad; det pynter jo alt sammen;o)

Lavet af mig 33år
Er sikker på at børnene synes den er kedelig og MEGET natur;o)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes de er rigtig fine!! Utrolig charmerende alle 4, på hver sin måde :)

  SvarSlet
 2. Super fine julelys :)


  Hilsen

  Henrik
  LG Optimus reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 3. Syntes faktisk at det ser ret fedt ud på Carl Johans dekoration at koglen vender forkert. Birgitte

  SvarSlet
 4. De er utrolig fine - og nogle af os kan bare godt lide glitter og glimmer i stedet for alt det natur ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 5. Jeg synes også de er fine. God kombination mellem moderens natur og drengenes glimmer.
  Dumme mormor, hvem siger en kogle skal vende som hendes ???

  Kh. Lis

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)