lørdag den 29. oktober 2011

cake...

Ja måske man kan sige, at det hele går i kage - bla. mit tomme indlæg lige før, men det er sendt fra mobilen og jeg er endnu ret grønt ud i det med mobil og blog... Og slette indlægget kan jeg altså endnu ikke finde ud af:o), så det må vente til jeg kommer på via computeren. Men det er ikke det eneste som er gået i kage her hjemme, for i dag har jeg været på det kagekursus hos Specialkøbmanden, som jeg fik i kompensation pga. en bookingfejl. Kagen blev måske ikke den kønneste, men jeg fik prøvet og lært en masse nye teknikker og børnene var bestemt meget glade for det resultat som jeg bragte med hjem - Så alt i alt et super godt kursus:-).
Published with Blogger-droid v1.7.4

7 kommentarer:

 1. Nå så fandt jeg alligevel ud af, hvordan jeg kunne slette det tidligere indlæg:-). Men jeg beklager kvaliteten på billedet - det kan desværre ikke gøres om, da næsten er spist:-P.

  SvarSlet
 2. Selvom du ikke synes den er den kønneste, så vil jeg nu lige sige at jeg synes den er super flot! Wauw :)

  SvarSlet
 3. Tror helt sikkert at den smagte rigtig godt! Sidder og får helt lyst til kage nu.

  SvarSlet
 4. Hvor er du vild... Hvilket overskud. Misunder dig vildt! Jeg vi i morgen prøve at lave stjernepuden som du har lavet for noget tid siden. Dyb respekt herfra

  Mvh Camilla (nybagt mor til 2)

  SvarSlet
 5. Maria og Frk. Smed; Tak for jeres søde ord

  Camilla; Også tak til dig og held og lykke med projekt stjernepude - Du må endelig skrive og fortælle hvordan resultatet er blevet:)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Hej

  Nu ville jeg lige vende tilbage ang. Stjernepuden. Den ser ud til at blive super. Men hvor mange liter kugler har du puttet i den store?? Og syede du inderpose til kuglerne.

  Mvh Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Camilla
  Undskyld mit sene svar;)
  Jeg vil klart anbefale en inderpose, hvis nu uheldet skulle være ude. Jeg har brugt ca.1½ pose til den store pude - mener der er 100L i en pose?
  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)