fredag den 12. august 2011

Cupcakes med billedspam:o)

I går gik alt efter planen og jeg mødte op til tiden til cupcake-kursuset hos Specialkøbmanden. Det var sjovt og lærerigt og ikke mindst et eldorado at bevæge sig ind i det univers. Seks cupcakes fik jeg kreeret - nogle flottere end andre, men nye teknikker fik jeg lært og det er vel det vigtigste?

Rose med blade og glimmer
Nem og hurtig at lave og resultatet bliver ret godt

Tiden var ved at løbe ud, så denne her skulle gå lidt hurtig. Blomster i fondant blev stukket ud og fik en sukkerkugle i midten. Toppingen er vanilla whipped icing mix, hvor blomsterne så er sat på. Til sidst fik kagen lige et pift med noget babyblå glimmer.


Denne her gik endnu hurtigere, men jeg synes alligevel, at den er blevet flot på grund af fondanten som jeg prægede med små blomster og igen har den babyblå glitterspray været i brug;-)


Jeg fik også lavet en solsikke-cupcake, dog ikke i de korrekte farver;o). Her blev fondanten også præget for at give den lidt struktur og bladene blev lavet af smørcreme (uden smør;o)). Bladene var overraskende nemme at lave, så med lidt øvelse skal jeg nok komme til at mestre den kunst:-)

Solsikken

Fugle-udstikkeren er jeg ret vild med og den kom da også med hjem;o). Jeg ved ikke hvor godt det ses på billedet, men vingerne er bukket en anelse for at give fuglene lidt liv.

Fugle på en klar sommerhimmel

Sidst men ikke mindst fik jeg også lavet en cupcake med en baby på. Mest for at prøve den type forme, for synes måske det er lidt makabert at spise den - Drengene var dog ikke enig i denne betragtning og den er nu spist med største vel behag;o)

Baby-cupcake

15 kommentarer:

 1. Skønne skønne cupcakes! :D

  SvarSlet
 2. Åh snap, hvorer de dog skønne! :)

  SvarSlet
 3. Kan man få sig selv til at spise dem bagefter??

  SvarSlet
 4. WOW! Hvor er de bare flotte :0)
  Er vild med rosen, fuglene og..og..og..
  Hvem der bare boede i nærheden af Århus - måske skulle jeg undersøge om der var noget lignende på sjælland??
  Rigtig god dag
  KH.

  SvarSlet
 5. Bianca og Stubba: Tak skal I have<3

  Fru Kahr: Det kan du tro og det er allerede sket;-D

  Gårdejerinden: Tark:-) og pssst de holder også kursuser på Sjælland;o)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Hvor er du bare god!

  Nu er jeg godt nok lækkersulten :0)

  SvarSlet
 7. De er rigtig flotte.
  Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på at alt det fondant må da være en smule vammelt at sætte tænderne i. Men flotte, det er de helt sikkert.

  SvarSlet
 8. Lise: Tak - håber du har noget lækkert, så du kan få stillet sulten;o)

  Sine K-J: Fondanten er rullet ret tyndt ud, hvis man da lige ser bort fra den cupcake med babyen;-). Og mængden af frosting osv. svarer vel til fyldet i 1-2 flødeboller. Så som sådan er det ikke så kvalmende, men der med ikke sagt, at man ikke kan nå et mæthedspunkt... Og der er jeg og min mand ved at være, men så længde jeg synes det er sjovt at lave og børnene nyder resultatet, så bliver jeg ved - om ikke andet så kan børnene få de pyntede kager og os forældre kan spise de andre:o). Sidst men ikke mindst; tak for dine søde ord:)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 9. hvor er din fine... dine knapper ligger i din postkasse nu :)

  SvarSlet
 10. Tak Camilla - De er bare helt fantastiske. Både min mand og jeg er meget imponeret over dine knapper og jeg vil helt sikkert lave et indlæg om dem senere:-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 11. WOW, hvor er de flotte! Tak for din søde kommentar for længe længe siden. Jeg har ikke været helt på toppen siden, så bloggen har lidt noget under det. Nu er jeg så småt på højkant igen og så må alle hængepartier og dårlige samvittigheder udrydes en efter en:-)

  SvarSlet
 12. Tak for din søde kommentar. Nogle gange bliver man bare nød til at sætte bloggen lidt på standby - Der er jo ting som kan være langt vigtigere:), men dejligt at du er tilbage.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 13. Hej..
  Hvor er den baby-cupcake bare sød..
  Har lige meldt mig som fast læser hos dig - glæder mig til at følge dig
  Kig endelig ind på min blog..
  Knuser

  SvarSlet
 14. Hej igen
  Kurser på sjælland siger du :0) Uh jeg lurer straks på deres hjemmeside...

  SvarSlet
 15. Linda: Velkommen til og tak for dine rosende ord. Jeg vil helt sikkert kigge forbi senere, når mindstemanden sover;o).... Skulle jeg glemme det, så mind mig gerne om det;o)

  Gårdejerinden: Jeg vil elske at se hvad du kan få fremtryllet:-)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)