søndag den 2. august 2009

Polterabend

Sikke'n fest vi har haft nu i nat
Åh ja åh ja åh
Klokken var fem før vores gæster gik hjem
og de sang åh ja åh ja åh

I går havde min mand arrangeret en stille og rolig polterabend for min bror. Festlighederne startede ude i bowlingcentret, hvor der blandt andet skulle testes kørefærdigheder på gokartbanen. Der blev efterfølgende højlydt diskuteret om der var blevet kørt hasarderet og om dommeren var blevet betalt under bordet, siden han kunne lukke øjnene for diverse overtrædelser:o).

Min bror gør sig klar til det store race!

Og så er han helt klar - Koncentrationen lyser ud af øjnene!

Medens vi kigger på resultatet, vil jeg glæde mig til at være tilskuer, når de skal have et revancheløb:o)

Efter gokart-løbet var det blevet tid til en omgang bowling. Også dette blev efterfølgende debatteret ned til mindste detalje. Nogen klarede sig godt vha. popcorn som flittigt blev brugt til at fodre aberne med (intern joke;o)). Andre spillede en fin omgang damebowling:o).

Fin stil, men lige lidt hjalp det;o)

Tryk på billederne, så scorekortene bedre kan analyseres, hvis det da er muligt at analysere dem mere end de allerede er blevet;o)


Så vendte "drengene" ellers snuden hjemad, hvor der blev serveret en lækker (hvis jeg selv skal sige det og det skal jeg jo;o)) 3-retters menu og vin ad libitum.

Så kære bror..... Husk hvad det gamle ordsprog siger;
"Uheld i spil, held i kærlighed".
Tillykke med det.
Vi glæder os til på lørdag!

2 kommentarer:

  1. Hejsan vet inte varifrån jag hittade hit. Men du har en mycket intressant blogg så börjar följa den så man inte missar:) Hoppas allt é bra med er:)Vilken é din och resten av familjens absoluta favorittårta?

    SvarSlet
  2. Ha det ser ud til I har haft et super fantastisk polterabend. Håber I har haft en fantastisk dag :-)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)