torsdag den 13. august 2009

Give away

Dette er mit blogindlæg nr. 50 og det skal naturligvis fejres:-). Og hvilken bedre måde kan det gøres på end at lave min første give away? Nå men mere om det senere.

På lørdag er jeg blevet inviteret til pigefrokost for at fejre en 40års fødselsdag. Fødselaren ønsker sig ikke rigtig noget. Men da jeg synes det vil være lidt småflovt at troppe op uden en gave, har jeg været i det kreative hjørne i dag. Det plejer at være en fornøjelse at arbejde ved symaskinen, men ikke i dag, hvor det kostede blod, sved og tårer. Jeg har altid undret mig over, hvordan det kan være muligt at sy sig selv i fingrene og hvis jeg skal være ærlig, så har jeg jo nokogså smågrint lidt i mit stille sind. Men hvad gør jeg selv i dag - Jeg syr mig selv lige i venstre langemand. Av for s****. Så kan jeg lære det - begår man hybris bliver man ramt af nemesis;o). Trods skaden på min finger har jeg nu lagt sidste hånden på gaven.... Eller i hvertfald på den del af gaven der samtidig kraver assistance fra min symaskine. En brødkurv og 2 mindre opbevaringsbøtter er det blevet til. Brødkurven, der er syet i sort mini unikko fra Marimekko og foret med hvid halvpanama, kan selvfølgelig også bruges til andet end brød. Hvis man er en samler som jeg, så er jeg sikker på, at man hurtig kan få fyldt den op med diverse nipsgenstande:o). På lørdag vil der dog komme et friskbagt rugbrød i kurven. I de 2 små, som er lavet af lyserøde Marimekko-stof, vil der komme noget Quality Street i - måske kun i den ene og så en lille blomst i den anden. Det finder jeg ud af på lørdag:o)

Den færdige brødkurv

De 2 små "bøtter"
Det samlet sæt
Og nu til min give away...... Du kan deltage med 1, 2 eller 3 lodder. Det bestemmer du selv. Reglerne har jeg egenrådig opsat og de kommer her:
 1. For at deltage med 1 lod skal du tilmelde dig som fast læser af min blog. Det kan du gøre ude i højre side.
 2. For at deltage med 2 lodder skal du være tilmeldt min blog som fast læser samt skrive en kommentar til dette indlæg.
 3. For at deltage med 3 lodder skal du igen være tilmeldt min blog som fast læser, skrive en kommentar til dette indlæg samt linke til dette på f. eks din egen blog eller anden offentlig tilgængelig internet site. I din kommentar skal du desuden skrive et link, så jeg kan se hvorfra du linker til dette indlæg - Jeg er jo født nysgerrig;o)
Denne give away vil løbe indtil mandag d.17/8 kl.12.00. Efter en lodtrækning vil vinderen blive offentliggjort her på bloggen i løbet af mandag aften.
Og så til det mere spændende - PRÆMIEN... Den heldige vinder vil frit kunne vælge om præmien skal være en brødkurv eller om det skal være de 2 små opbevaringsbøtter. Vinderen bestemmer selvfølgelig også selv, hvilket af de nedenfor viste Marimekko-stoffer præmien skal laves i.

Sort, gul/grøn og rød


Lilla, grøn, blå og lyserød
Håber at få en masse positiv respons på mit indlæg nr. 50
Held og lykke
Må den heldigste kartoffel vinde:o)

11 kommentarer:

 1. og så er jeg også fast læser :-)

  Det har jeg nu villet være længe, for jeg har vist ikke "lov til" at være med i mere give away hos dig ;-)

  De er SÅ fede de der Louise, dem bliver modtageren glad for!

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe og velkommen til. Tak for rosen - selvfølgelig skal du da deltage og nu har du allerede 2 lodder:o)

  SvarSlet
 3. Hej Louise.
  Ja, jeg er også fast læser herinde. Jeg er meget imponeret over at du når at blogge, du har jo 4 børn. Er du blevet hjemmegående ?
  Mange hilsner fra Liv (mine store unger er startete i 6 og 3 klasse, vildt som tiden flyver)

  SvarSlet
 4. Hej igen Louise ;-)

  Nu har jeg så også linket til din Give Away her
  http://julies.smartlog.dk/ma-vie-en-rose-post190891

  Knus

  SvarSlet
 5. Hej Liv
  Ja tiden flyver bare af sted. Nogle gange synes jeg altså at det går for stærkt.
  Ikke hjemmegående, men hjemmeløbende er jeg blevet;o) og jeg nyder det i stor stil.
  I går var jeg til pigeforkost. Anita nede fra K var også med. Det var da lidt sjovt.
  Vi må altså snakkes ved.


  Dorthe du styrer for vild og ligger lunt i svinget til at løbe med præmien:o)


  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Endnu en ny fast læser, der også gerne vil vinde en meget fin brødkurv ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Mariann
  Tak fordi du gad at være med i give away'en.
  Jeg har lige offenliggjort vinderen i et nyt indlæg:-)
  Mvh. Louise

  SvarSlet
 8. Ai hvor ærgerligt :) np men jeg deltog da uvidende med et lod, har jo været fast læser længe :) - måske jeg skulle se at få bestilt det marimekko - nu er der da endnu flere ting jeg kan sy af det :o)) - det er jo lige før man kan lave lidt ekstra julegaver.

  SvarSlet
 9. AV AV AV stakkels finger

  ... og ja Nemesis skal man ikke spøge med.

  Beate

  SvarSlet
 10. Hej Kristina
  Jeg var da ellers sikker på, at du havde bestilt stoffet hjem sammen med Bianca. Brødkurven er faktisk rigtig nem at gå til, så det ville da være et oplagt projekt. Min kære mand har også "bestilt" en;o)

  Mvh. Louise


  Beate - Så kan jeg lære det;o)

  SvarSlet
 11. nej, vi hverken rider sadler eller gør noget som helst andet samme dag :) men nu skal det snart være - puder, dele af en nederdel og så sådan nogen fikse kurve

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)