lørdag den 16. maj 2009

Frugtposer

Det startede ud som et irritationsmoment over, at vores børnehavebarn gentagne gange havde mistet sin klare plastikpose med eftermiddagsmad. Derfor skulle der tænkes nyt - Hvad kunne der gøres så den rette mad kom til den rette ejermand om eftermiddagen? Selvfølgelig en stofpose, hvorpå ejermandens navn er broderet.
Posen blev indvendig beklædt med pvc- og phthalatfri voksdug, hvilket også gør at den er dejlig nem at rengøre efter brug.
Ejermanden blev meget lykkelig, da han så, at posen var lavet i hans ynglingsstof og at hans navn var skrevet på med blod.....

Legekammeraten var også meget begejstret, så der blev fluks lavet en til - Dog i et, til en pige, mere passende stof:o)


Jeg har længe haft noget skønt Marimekko stof liggende. Jeg har gået og kredset om det uden at kunne komme på noget brugbart at anvende dette stof til - Hvis man da lige ser bort fra lommer og applikationer. Da så en bruger, fra et site jeg kommer på, lige netop søgte nogle frugtposer i Marimekko-stof og med navn broderet på - Ja så var det jo en god mulighed for endelig at få brugt noget af dette flotte stof. 
Resultatet kommer her:

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Står og mangler 3 frugtposer til mine børn.
  Kan man bestille frugtposer og hvad koster de?
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Jeg kan se, at du også har skrevet en mail til mig. Da klokken er ved at være mange, venter jeg lige med at skrive tilbage til dig til en gang i morgen - Håber det er ok:).
  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)