søndag den 17. maj 2009

En flig af eventyr

Hvilken sund dreng drømmer ikke om at sejle på de syv verdenshave og udkæmpe drabelige kampe mod fjenden for at få fingerne i en stor og værdifuld skat?
Det gør mine drenge i hvert fald.
Nogle gange skal der ikke så meget til førend fantasien får frit løb - Det kan være en pind eller en grydeske der bliver forvandlet til et magisk sværd, mudder og sand der lige pludselig ligner de lækreste kager. Andre gange er det en beklædningsgenstand der sætter gang i legen. Det kan være et slag og så er man med et trylleslag blevet til en ond troldmand.
De par bukser og veste, jeg fik syet her i weekend, er også nogle der sætter godt gang i fantasien.
Vores store børnehavebarn fik på fortryllende vis overtalt mindstemanden til at være den onde Kaptajn Klo. Så kunne han nemlig selv være den gode sørøver, der selvfølgelig stadigvæk deltog i alle de farlige kampe som han sjovt nok altid vandt. Mindstemanden tog det dog ikke så tungt - Han var bare glad for at blive lukket med ind i legen:o)
Et billede af den gode og uovervindelige sørøver:

Man slægter vel storebroren på - så det er ingen kunst at ligge ansigtet i de rette folder:o)
Vesten er quiltet og kantet med boldrød kantbånd. Bukserne er syet i sort denim med lidt stræk og dødningehoved stof. De har elastik i taljen, så de er hurtige og nemme at få på samt elastik ved anklerne for at give bukserne en lækker posende effekt. Bukserne er efter sørøverens eget ønsket vendt forkert, da han ellers ikke synes, at han kan se hans ynglings stof.

Et portræt af den gode pirat!

Sådan ser bukserne ud forfra:o)

Den farlige Kaptajn Klo!
Til mindstemandens vest skal jeg have fundet noget lukketøj, da den ellers ikke bliver siddende på ret længe:o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)