tirsdag den 5. maj 2009

15 minutters berømmelse...

Hvem kunne ikke tænke sig små 15 minutters berømmelse, hvis det da samtidig gav adgang til at blive feteret som en stjerne.
Vores børnehavebarn har i dag oplevet dette. Måske ikke hvis man set det i den store sammenhæng, men her hjemme inden for husets 4 vægge er han b
levet behandlet som konge for en dag samt fået anderkendelse fra sine ældre søskende som synes at hans bedrift er såååååå sej.
Hvad skyldes så alt denne virvar og virak om den lille mand??? Ja det skyldes intet mindre end, at han er kommet i avisen. Det er ikke lige til at se det, men man kender vel sine lus på gangen:o) - Han står helt ude til venstre på billedet. Hvor meget han har bidraget til den store affaldsindsamling lader vi stå hen i det uvisse og glæder os bare på vores søns vegne i medens vi ser frem til morgen, hvor han kan træde ned fra sin trone.
 

I skal ikke snydes for de billeder der ellers har været af familien i Fyens Stifttidende. Først et billede af vores store (og eneste;o)) pige som er taget i forbindelse med fejringen af ombygningen på Gislev Centralskole - nu kaldet Treegeskolen Gislev afdeling. Billedet blev bragt i avisen d.26. november 2005.


Sidst men ikke mindst et billede fra den gang vi vandt en renovering af haven i år 2004.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)