onsdag den 10. marts 2010

Jordemoderbesøg

I dag har jeg været ved jordemoder og alt så heldigvis ud som det skulle. Ikke at jeg havde tvivlet på det, men det er jo rart at blive bekræftet i det af en professionel:). Jeg nyder den sidste tid som højgravid. Det sjove er faktisk, at jeg fra mine tidligere graviditeter mindes, at den sidste tid kunne være lidt hård at kunne i gennem pga. den stadig voksende mave - Lidt besværet har jeg da følt mig:o). Denne graviditet har været helt anderledes! De første mange måneder døjede jeg med voldsomme skulder-, hofte- og lændesmerter. Men i løbet af den sidste måneds tid er alle smerterne forsvundet som dug for solen og jeg kan nu bevæge mig helt ubesværet rundt på trods af den store mave:o). Jeg nyder det i fulde drag!

Jeg har modtaget nogle flere billeder fra den knaldhamrende dygtige fotograf Kristina Daley. Hvor er jeg bare glad for, at jeg var så heldig at blive fotograferet af hende. Et dejligt minde at have!6 kommentarer:

 1. De billeder er altså helt fantastiske:-)

  SvarSlet
 2. Det er da skønt, at den sidste måned har været uden skavanker :) Billederne er så smukke!

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 3. du er altså fantastisk smuk, med den store flotte mave!! det er ikke til at se på de billeder at det er nr. 5 som ligger der inde!
  knus Anja

  SvarSlet
 4. Tak skal I have alle sammen:-)

  God weekend!

  Vh. Louise

  SvarSlet
 5. Hvor ser du bare super ud. Flot mave.

  SvarSlet
 6. Tak skal du have:)

  God søndag!

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)