onsdag den 31. marts 2010

Forår...

Om 1 uge skulle vi gerne modtage vores nye sofa og chaiselong, så derfor har jeg i dag været i gang med at lave nye puder. Puderne er store, ca. 50x60cm, da de både skal kunne bruges i sofaen og på gulvet, når børnene skal slænge sig.
Udenfor er foråret jo ved at være rigtig godt vej - Blomsterne og dermed en masse skønne farver vælter op af jorden. Varmen, farverne, ja forårets komme gør mig glad og denne stemning har jeg forsøgt at trække indendøres ved at betrække puderne med Marimekko' mini unikko stof i flotte klare farver.

De skønne farver klatter i stuen!

Så er det bare at se frem til, at de nye møbler ankommer, så puderne kan komme til deres ret:)

5 kommentarer:

 1. iii hvor har du fået den lyserøde og den lilla marimekko? den kunne jeg godt nok godt bruge :-) lavede jo to puder for noget tid siden i den røde og den orange, også rigtig fint... men mere vil ha mere jo

  SvarSlet
 2. Hej Kristina

  Jeg kan også skrive under på, at mere vil ha mere;o).
  Jeg mener at jeg i tidernes morgen købte det på denne svenske webshop www.4her.nu men kan se, at de ikke har mere af den lilla og ved faktisk heller ikke hvordan kursen er pt. - om det kan betale sig at købe i Sverige. Jeg kan heller ikke umiddelbart finde det i nogle danske netshops:o(.
  Hvor meget skal du bruge, så kan jeg da lige prøve at tjekke min lagerbeholdning;o).
  God påske

  SvarSlet
 3. ca 140 * 50, har det også som store puder i sofaen. Så vidt jeg husker har 4her ret høje fragt priser, men bestiller man nok er det selvfølgelig et mindre problem :o)

  SvarSlet
 4. Jeg mener også at kunne huske, at portoen var rimelig heftig:-s
  Jeg måler lige stoffet i morgen og vender tilbage:o)

  SvarSlet
 5. :) må også lige få checket om jeg kan få det som intern post - hader bare at belaste mine kolleger med sådan nogen trivialiteter

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)