mandag den 3. marts 2014

Fastelavn

Jeg elsker fastelavn og de traditioner, der følger med; tøndeslagning, fastelavnsris, udklædning, fastelavnsboller, pyntning osv.
Normalt plejer vi at holde os til tøndeslagning i skolen og børnehaven, da det ligesom må være nok;-). Men ikke i år og det skyldes en og alene den årsag, at jeg fandt en tønde, som havde stået gemt i vores udhus i en del år snart (hvem siger noget om, at vi trænger til at få ryddet op og sorteret ud i udhuset? - men anyway nu er første skridt taget, for tønden er nu væk;-)).
Hver af børnene havde fået lov til at invitere en ven med til vores fastelavnsfest. De store meldte dog hurtig fra - det skulle de ikke nyde noget af. Men spændingen og forventninger hos de yngste var stor og den blev bestemt ikke mindre af, at de var med til at pynte og fylde tønden. Inden de gik i gang med at male på tønden, havde jeg dog malet en kat på hver side af den - For ingen tøndeslagning uden katte, vel;-). Drengene var meget imponeret over resultatet og syntes det blev den smukkeste tønde i hele verden.


Lørdag eftermiddag fik jeg også lavet fem fastelavnsris - Et til hver af børnene. Igen kunne de yngste næste ikke vente på, at det blev søndagmorgen, hvor de så kunne tage hver deres fastelavnsris og rise os forældre op - Det var et kæmpe hit;-). Jeg ville gerne have vist et billede af fastelavnsrisene, men nu er det desværre for sent - De er forlængst plyndret;-). Men lidt af pynten kan I da se. Skabelonerne til brillerne og katten er fundet her.

3 kommentarer:

  1. Sikke en fin tønde :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Drengene var også vældige stolte;-)

      Slet
  2. HEJ
    Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
    Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)