fredag den 8. november 2013

Lidt magi...

Julen er en hyggelig og magisk tid og siger man ikke også, at den er miraklernes tid? Julen er startet tidligt her i huset, for siden jeg lancerede mine nissehuer på Facebook føler jeg mig heldig. Salget er gået over al forventning, så jeg har haft travlt - meget travlt. Mange dage er jeg knap nok komme ind af døren (efter endt arbejdstid på mit deltidsarbejde) inden jeg sætter mig sybordet og producerer den ene nissehue efter den anden, tjekker ordre, pakker varer osv. til langt over midnat. Så travlt ja - men jeg er lykkelig for at få en smagsprøve af, hvordan det vil være at leve af sin hobby.
Hvis du skulle have lyst til at bestille en nissehue med navn, så kan du finde dem lige her. Jeg laver dem både til de helt små, de lidt større og så selvfølgelig også til voksne;-).


4 kommentarer:

 1. Tillykke med det Louise! Hvor er det dog dejligt at høre at der er rift om dine fine ting.

  SvarSlet
 2. De er simpelthen også så fine. Kan det passe at jeg har købt af dig for en del år siden? Den ene er blevet væk så jeg skal helt sikkert have bestilt en ny. Skal bare lige finde ud af, hvem af børnene det er der mangler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-). Det kan godt, at du har bestilt hos mig tidligere - jeg har i hvert fald solgt nissehuerne før;-). Jeg vil nyde at lave endnu en til dig, så du må endelig sige til.
   Kh Louise

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)