fredag den 11. januar 2013

Tilbage fra juleferie...

Selvom det er et stykke tid siden vi gik ind i det nye år, så håber jeg ikke, at det er for sent at ønske alle jer læsere et rigtig godt nytår...
I år havde jeg valgt at holde en dejlig lang juleferie, som først er stoppet nu - Dejligt. Juleferien var tiltrængt, for jeg havde lynende travlt op til jul - Jeg er nemlig sprunget ud som selvstændig:-). Men selvom jeg har travlt, så er jeg glad, lykkelig og kan næsten ikke få armene ned af ren jubel. Dog glæder jeg mig til, at jeg sådan for alvor er færdig med alt det bagvedliggende arbejde, som bare skal være på plads, inden jeg rigtig kan komme i gang med alt det sjove. Fik jeg sagt, at jeg glædede mig;-). Jeg skal nok fortælle mere om det hele liiiige om lidt, når de sidste brikker er faldet på plads:-).
Men som om, at det ikke er nok, så startede jeg også på en HGS her d.28/1. Så jo jeg er sikker på, at 2013 nok skal blive et år, der flyver af sted, i medens det byder på en masse spændende ting:-).
Måske jeg skulle have været en blæksprutte eller døgnet bare skulle have en time eller to ekstra, for udover at være selvstændig og studerende, så har jeg også hovedet fuld af kreative idéer, som bare venter på at komme ud. Idéerne stritter i alle retninger og der er bestemt ingen rød tråd. Jeg ligger ofte vågen til langt ud på natten, for at kradse idéerne ned på en mobilen, så de ikke ender i glemmebogen. Om alle idéerne ender med at blive til virkelighed, ved jeg ikke - Jeg tvivler faktisk lidt;-). Men de idéer jeg får ført ud i livet, glæder jeg mig til at vise jer her på bloggen i løbet af år 2013:-)

Med ønsket om
et rigtig godt nytår

Louise

6 kommentarer:

 1. Ihh, jeg glæder mig sådan til at se hvad du har i tankerne.
  Har det på samme måde med at få skrevet tingene ned på mobilen. Af en eller anden grund kommer de bedste idéer altid lige inden man falder i søvn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan komme helt op at køre over en god ide, at jeg ikke kan falde i søvn før efter lang tid:)

   Slet
 2. Godt nytår til dig Louise :0)
  Det lyder til at blive et travlt men spændende år du går i møde.
  Håber det kommer til at gå op i en højere enhed og så er jeg spændt på, hvad du har gang i ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, at det hele kommer til at gå op for det skal det;-).

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)