søndag den 1. november 2009

Halloween

I dag har min datter været til halloween-fest og hun var i ført dette hjemmegjorte græskarkostume. Kostumet er en basisk kjole, hvorpå der er applikeret øjne og mund. Nemt og billigt at lave. Det orange stof er en rest som er købt i Stof2000 til den nette sum af 30,5kr for 2,25meter. Øjne og mund er sort lagenlærred fra mit eget stadig voksende lager herhjemme:o).
Nå men datteren var tilfreds og så er alle jo glade;o).

Her et billede af mit eget lille græskar!

5 kommentarer:

 1. Aj hvor er hun fin, og sikke en sød ide!

  SvarSlet
 2. Hejsa - jeg skal lige have din adresse, da jeg jo skal sende dig en gave snart :-) Min mail er christina.skaroe@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hun er da helt vildt fin og det er som du skriver en rigtig nem idé. Jeg må huske at linke til dig når jeg tager det store Halloween halløj frem igen til næste år. Min datter ville også gerne have været græskar, men det skulle være et rundt grænskar med en snedigt udtænkt kugle som basis. Siden ville hun være flagermus med ituklippet paraply og til sidst endte hun med et kostyme hun kaldte "dobbelt skrig" og med en ret almindelig heks.

  SvarSlet
 4. De der yo-yo makere er bare super lette. Der er en trin for trin beskrivelse i tegninger med i pakken. Et super trick er at sy med dobbelt sytrå, så kan man lettere trække dem pænt til.
  De kan bruges i det uendelige. Alle mine 150+ er lavet på samme værktøj.
  Den størrelse du ser flest af hos mig er small. Den store med perle i midten er str. large.
  God fornøjelse. De kan blive til rigtig meget sjovt.
  Også fyldte, som en kugle. Ved jeg Lis/KKludeskab har vist tidligere.
  Prøv bare....Fortsat god søndag.

  Karen

  SvarSlet
 5. Tak Karen! Sådan må jeg altså bare eje:o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)