søndag den 11. oktober 2009

I´m back!

Ja så er jeg tilbage igen. Dog ikke i topform, men fit-for-fight nok til, at jeg nu kan sidde ved computeren i længere tid uden bagefter at skulle gennemleve et smertehelvede.
For snart 1½ måned siden spiller jeg tennis på vores nyerhvervet Nitendo Wii.... Og jeg gav den fuld gas for jeg skulle jo helst hurtigst mulig komme til at ligge i toppen af poppen. Men nej - alle mine anstrengelser resulterede ikke i andet end vilde muskelsmerter i højre skulder og arm. Men altså det er vel, hvad man kunne forvente, når jeg som totalt utrænet går til den som om jeg var professionel. Nå men hverdagen skulle jo gå videre og det gjorde den da også - Desværre ville min skulder det bare anderledes; Så en dag hvor jeg var ude og spadsere med mindstemanden i klapvognen, fik jeg et ordenlig smæld i skulderen og efterfølgende har det føltes som knive der blev jagtet ind i skulderen:o(. Selv små dagligdages ting såsom at ordne vasketøj, opvask, hjælpe mindstemanden i tøjet, skifte gear i biler osv. blev nu ekstrem vanskelige pga. alle smerter i skulderen. Ja og som om det ikke var nok, så forplantede smerterne sig videre til min lænd og nakke, da jeg jo har forsøgt at skåne og aflaste min skulder mest muligt.
Men som sagt så er jeg ved at være på toppen igen efter talrige behandlinger ved en massør, en fysioterapeut og en kiropraktor, hvor sidst nævnte virkelig har gjort underværker:o).
Så selv om bloggen har været lidt på standby, er der da sket flere ting i mit liv i den seneste periode som jeg gerne vil dele med jer. Så i løbet af i dag og de kommende dage vil der komme nogle indlæg som vil blive baguddateret, så de får den rette dato i forhold til begivenhedernes gang.
Glæder mig til at dele disse begivenheder med jer igen, men først skal jeg lige læse alle de andre blogindlæg igennem som jeg har forsømt den seneste tid;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)